LUKE WINSLOW-KING BAND (USA)

Datum en Tijdstip: 
29 januari 2015 - 20:30
Lokatie: 
VANSLAG Borger
Organisator: 
Roots on the Road

Bevestigd: LUKE WINSLOW KING BAND, donderdag 29 januari naar ROTR @ VANSLAG. Original New Orleans Blues, Jazz, and Gospel. Na het vlammende optreden met Esther Rose (8 augustus 2014) moest er een vervolg komen. En nu met volledige band!!

De uit New Orléans afkomstige rasmuzikant Luke Winslow-King haalt zijn inspiratie uit vervlogen tijden. Zijn muzikale ziel is gevormd door muziekstijlen van eerder als delta blues, folk, ragtime maar ook traditionele jazz, gospel en rock’n roll. Gewapend met zijn gitaar, bottleneck slide en stem weet hij menigeen te overtuigen. Naast zijn eigen werk, deelde hij het podium met uiteenlopende artiesten als Buckweat Zydeco, Jack White, Tower Of Power maar ook met geestverwant en vriend Pokey Lafarge.

Zoals gezegd brengt Luke Winslow-King ditmaal zijn volledige band mee, waaronder zijn eega Esther Rose. Zij is niet alleen gezegend met een prachtige stem, maar is ook zeer bedreven op het wasbord en op andere percussie instrumenten. Verder zijn aanwezig bluesman en gitaarvirtuoos Roberto Luti, Benji Bohannon op drums en Alessandra Cecala op staande bas .

Van ‘Everlasting Arms’, de titel van zijn laatste album zal ongetwijfeld veel werk worden gespeeld. Het is een album welke wordt overladen met uitstekende recensies. Luke Winslow-King is gewoon één van de meest interessante hedendaagse muzikanten uit New Orléans!

Nieuws 17 oktober: Luke Winslow-King, New Orleans blues-picker, viert vandaag de release van zijn nieuwe album 'Everlasting Arms'. Het is zijn tweede voor het Bloodshot Records Label. Donderdag 29 januari staat hij met volledige band (met gitarist Roberto Luti!) bij ROTR @ VANSLAG in Borger!  Release: artikel + muziek

 

Signups closed for this Evenement