CHRISTOPHER PAUL STELLING & BAND (USA)

Datum en Tijdstip: 
12 oktober 2017 - 20:30
Lokatie: 
Cultuurpodium VanSlag
Organisator: 
Roots on the Road

Reserveren kan ook via rootsontheroadpure@gmail.com

--------

Christopher Paul Stelling (USA) komt donderdag 12 oktober met band naar Roots on the Road in VanSlag. Een man met muziek in het hart, poëzie op de tong, het muzikale talent in de vingers en de reislustigheid in de benen; Een perfecte samenstelling voor een folkartiest.

April 2013 ontdekten we Christopher Paul Stelling. Hij was de support voor Ha Ha Tonka en maakte daarin grote indruk. Met zijn afgeragde gitaar heeft de New Yorkse singer-songwriteral reizend een reputatie opgebouwd als bijzondere en bevlogen performer. Iemand die goede liedjes schrijft en zoveel mogelijk optredens doet op grote en kleine podia. Hij weet zich hierin gesteund door de aloude traditie van barden en troubadours, maar ook door tijdgenoten zoals Newton Faulkner en William Elliott Whitmore.

De shows van Stelling variëren van fluisterstille tot bombastische huilende melodieën met voetgestamp en vakkundig gitaarwerk en eigen verhalen, als een groot en verleidelijk pallet aan beeldspraak. Dit voorjaar bracht hij zijn nieuwe en hele mooie plaat ‘Hinerant Arias’ uit.

Signups closed for this Evenement