RINA MUSHONGA & BAND (Zimbabwe / NL) Voorprogramma: Assunta & the Light Orchestra (BE) (21:00)

Datum en Tijdstip: 
30 oktober 2015 - 22:00
Lokatie: 
VANSLAG Borger
Organisator: 
Roots on the Road

Het eigen geluid van Rina Mushonga.

Zangeres/gitariste en componiste Rina Mushonga heeft de afgelopen jaren veelvuldig opgetreden in binnen- en buitenland, en ze heeft deze ervaring gebruikt om haar energieke podiumpresentatie en eigen geluid te ontwikkelen. Nadat ze eerder optrad op Noorderslag, in de Ziggo Dome en bij De Wereld Draait Door staat ze vrijdag 30 oktober op het podium van VanSlag in Borger.

Haar roots (opgegroeid in Zimbabwe, gestudeerd in Engeland en al weer een aantal jaren wonend in Amsterdam) verklaren de thema’s van haar liedjes. Internationaal georiënteerd, met liedjes die gaan over alle vormen van menselijke interactie en emoties. Het geluid van Rina Mushonga is een intrigerende combinatie van afrobeat en indiepop.

- Earthbeat - "Rina Mushonga brengt een totaal nieuw geluid, maar je voelt meteen wat ze bedoelt. De Zimbabwaanse-Nederlandse weet je te boeien met intrigerende, warme klanken en intelligente teksten. Een sound die van intiem en ingetogen tot groots en opzwepend gaat. Daarmee legt ze de ziel bloot van iemand die het singer-songwriter genre ontstijgt: Rina Mushonga’s muziek is stijl- en cultuuroverschrijdend.” 

    

Signups closed for this Evenement